Inschrijven voor de Kika Wintertrail Bargerveen

Een wandel- en hardloopevenement in het prachtige Bargerveen!. Keuze uit diverse afstanden. Voor jong en oud en alle niveaus, voor iedere finisher zal er weer een fantastische medaille gereed liggen! Liever de route op eigen gelegenheid of op een andere datum, ook dat is mogelijk! 


Inschrijfkosten en na-inschrijven

De voor-inschrijfkosten voor het wandelevenement bedragen (incl. herinnering) 7,50 per afstand.

De voor-inschrijfkosten voor het hardloopevenement bedragen (incl. herinnering) 12,50 per afstand

Voorinschrijven is mogelijk tot en met Zondag 18 december 10.00
Inschrijven kan via deze link

Na-inschrijven voor het wandelen is mogelijk op de dag zelf tot uiterlijk 13.00. De kosten van de na-inschrijving voor het wandelen bedragen (incl. herinnering) 10 euro (houdt rekening met contante betaling)

Na-inschrijven voor het hardlopen is mogelijk op de dag zelf tot uiterlijk 1 uur vóór aanvang betreffende afstand. De kosten van de na-inschrijving voor het hardlopen bedragen (incl. herinnering) 15 euro
(houdt rekening met contante betaling)

 

De kosten voor de virtuele editie bedragen voor zowel voor het wandelen als het hardlopen 12,50. Dit is inclusief de verzendkosten voor de medaille, deze zal worden thuisgestuurd!

Virtueel

Ook dit jaar bieden we de mogelijkheid om de trail "virtueel" te lopen. Met "virtueel" bedoelen we (eventueel) lopen in je eigen omgeving op een zelfgekozen moment. Op www.inschrijven.nl vind je ook deze inschrijfmogelijkheid terug. Uiteraard mag en kan je de run in het Bargerveen zelf lopen indien je op 18 december verhinderd bent.

Kort na 18 december zullen de medailles van de virtuele deelnemers worden verzonden!